Наблюдаваме различни репресивни инструменти, не са само на ниво централна

...
 Наблюдаваме различни репресивни инструменти, не са само на ниво централна
Коментари Харесай

Валентин Тончев от „ДПС без Пеевски“: Репресират ни

 

„ Наблюдаваме разнообразни репресивни принадлежности, не са единствено на равнище централна власт, само че и на равнище локална власт – наши хора са уволнявани, сплашвани, натискани “.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Валентин Тончев, народен представител от групата, която назовава себе си „ Движение за права и свободи без Пеевски “.

Тончев разгласи, че скоро от тяхната група ще показват лист с репресираните.

 Спешно се търси кръв за младото момиче, потърпевшо при гърмежите край Елин Пелин България 3 мин. Спешно се търси кръв за младото момиче, потърпевшо при гърмежите край Елин Пелин  Митко Павлов интервюира себе си посредством изкуствения разсъдък (ВИДЕО) Съдържание от партньори 3 мин. Митко Павлов интервюира себе си посредством изкуствения разсъдък (ВИДЕО)  Кой е притежателят на взривените хранилища край Елин Пелин? (СНИМКИ) България 3 мин. Кой е притежателят на взривените хранилища край Елин Пелин? (СНИМКИ)  Калин Стоянов: Има умрял след гърмежа, борят се за живота на щерка му Тази сутрин 2 мин. Калин Стоянов: Има умрял след гърмежа, борят се за живота на щерка му  Валентин Радев: Има починали в складовете, в това число синът на притежателя Тази сутрин 4 мин. Валентин Радев: Има починали в складовете, в това число синът на притежателя  Проф. Рачев: До края на юли и при започване на август – топло, слънчево и доста изсъхнало Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: До края на юли и при започване на август – топло, слънчево и доста изсъхнало  Стоянов: Кметът на Елин Пелин да си пие узото, да се маже с кремове и да ни остави да работим Тази сутрин 3 мин. Стоянов: Кметът на Елин Пелин да си пие узото, да се маже с кремове и да ни остави да работим  Спешно се търси кръв за младото момиче, потърпевшо при гърмежите край Елин Пелин България 3 мин. Спешно се търси кръв за младото момиче, потърпевшо при гърмежите край Елин Пелин  Митко Павлов интервюира себе си посредством изкуствения разсъдък (ВИДЕО) Съдържание от партньори 3 мин. Митко Павлов интервюира себе си посредством изкуствения разсъдък (ВИДЕО)  Кой е притежателят на взривените хранилища край Елин Пелин? (СНИМКИ) България 3 мин. Кой е притежателят на взривените хранилища край Елин Пелин? (СНИМКИ)  Калин Стоянов: Има умрял след гърмежа, борят се за живота на щерка му Тази сутрин 2 мин. Калин Стоянов: Има умрял след гърмежа, борят се за живота на щерка му  Валентин Радев: Има починали в складовете, в това число синът на притежателя Тази сутрин 4 мин. Валентин Радев: Има починали в складовете, в това число синът на притежателя  Проф. Рачев: До края на юли и при започване на август – топло, слънчево и доста изсъхнало Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: До края на юли и при започване на август – топло, слънчево и доста изсъхнало  Стоянов: Кметът на Елин Пелин да си пие узото, да се маже с кремове и да ни остави да работим Тази сутрин 3 мин. Стоянов: Кметът на Елин Пелин да си пие узото, да се маже с кремове и да ни остави да работим

„ Давам образец – служебният министър председател Димитър Главчев, който има за задача да преведе страната сред двата избора, взема решение и уволнява регионалните шефове на Кърджали и Смолян, зам.-областните шефове на Добрич и Плевен “, разгласи депутатът.

Депутатите, които бяха изключени от парламентарната група на Движение за права и свободи или единствено я напуснаха, дочули през днешния ден в Народното събрание, че им се готвят данъчни и други инспекции.

От Национална агенция за приходите обявиха, че не вършат инспекции под политически напън и такива не са разпореждани

„ Сутринта през днешния ден в Народното събрание започнахме да получаваме сигнали, че се организира среща с министъра на финансите, Национална агенция за приходите, КПКОНПИ, на която се прави някакъв инструктаж ние – 25 народни представители, подкрепящи Ахмед Доган, да бъдем натискани, проверявани “, съобщи Валентин Тончев.

Напрежението в Движение за права и свободи  беше подбудено от гласуването на проектоправителството на ГЕРБ-СДС с министър председател Росен Желязков на 3 юли.

В предаването „ Тази заран “ по bTV в деня на гласуването на държавното управление Рамадан Аталай разгласи, че Ахмед Доган е изискал придвижването да не го поддържа. Същия ден той беше изключен от парламентарната група на ДПС.

Част от депутатите на ДПС гласуваха „ срещу “ проектокабинета „ Желязков “. Последва среща на 6 юли с тях на Ахмед Доган в лятната му резиденция „ Росенец “ край Бургас.

На 7 юли Пеевски излезе с писмо, озаглавено „ Няма тематика „ Доган – Пеевски “, има тематика „ Пеевски и дерибеите “. На идващия ден той се срещна в хотел в София с регионални ръководители на партията.   

Председателят на Движение за права и свободи по този начин и не се срещна с почетния ръководител, а пусна писмо до медиите

На 10 юли Доган  призова за оставката на Пеевски и написа, че в Движението има опит за вътрешнопартиен прелом, „ с цел да се употребява партийната власт за персонални и групови ползи, и най-много да се промени политическият профил на партията “.

Фактически видяно в Движение за права и свободи има опит за вътрешнопартиен прелом, написа той

Почетният ръководител изиска оставките и на още петима членове на управлението на партията.

Последва отговор от ръководителя на ДПС Делян Пеевски. Той разгласи, че никой не може да спре новото начало.

„ Продължаваме с екипа ми, с осъществяването на уговорките си за Новото начало, в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората “, написа Пеевски.

На 11 юли 17 депутати бяха изключени от парламентарната група на ДПС, а идващите дни сами напуснаха групата още няколко тя понижа от 47 на 22-ма души.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР